27 May 2016

Izeara Extravaganza : Produk kurus yang di kecam Bella sehingga viral


Hai semua,korang mesti ingatkan kes viral produk kurus yang di muatnaik oleh Cik Bella kita hari tu,kecoh kat media sosial,katanya produk yang dia pakai tu tak panas dan tak kuruskan badannya,siap buat report polis tu.Produk Izeara Extravaganza tu katanya tak berkesan dan yang panas lagi dia siap hina produk melayu,phewwwww memang isu panas tuuuu.Semuanya gara-gara produk yang dia pakai tu tak panas.


Bila Cik Sue cari info rupa-rupanya produk ni memang tak panas,bagi Cik Sue ok akan sesuai dengan cuaca di Malaysia ni kan? Kang kalau panas,melekit plak nak pakai waktu keluar.Bila tak panas macam ni boleh la pakai kat mana-mana je dalam pejabat ke kat rumah ke kat luar ke.Sesuai je kan.

Tapikan yang lawaknya ramai pulak parodykan video viral si Bella ni termasuk la AyahRani Kulup Kipidap tu yang suka buat report polis tu,maybe tercabar kot sebab Bella buat report polis jugakkan.Siap Ayah Rani bagi amaran tu kat Bella suruh mintak maaf seara terbuka.


Syukur Bella dengar nasihat dan minta maaf secara terbuka dalam video yang di muatnaik juga di media sosial,bagus tindakan Bella tu,mengakui kesilapan dan meminta maaf.Tak payahla yang lain menambah-nambah  lagi komen-komen pedas ye.Tambahan pengasas Izeara Extravaganza pun dah lama maafkan Bella dan yang mengutuk produk dia tu.Korang nak dengar penjelasan pemilik produk tu boleh tengok video kat bawah ni ye.Baguslah dah bermaafan,buang yang keruh ambil yang jernih,mudahkan.








Cik Sue pun terasa nak tahu juga berkaitan produk ni,jadi cuba la search kat internet apa yang menarik sangat produk ni :

Ini kelebihan produk Izeara Extravaganza ni rupanya :

1. Merupakan serum kurus PERTAMA yang TIDAK PANAS & TIDAK MELEKIT di pasaran.
2. Mengandungi "CAFEISILANE C" ; Bahan paling pantas untuk mencairkan lemak di bawah kulit.
3. Melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam digunakan.
4. Dapat menghilangkan "stretchmark" dalam tempoh 7 hari.
5. Cepat dan pantas menyingkirkan lemak-lemak tepu / degil.

Bila tengok testimoni pengguna lain yang menggunakan produk ni,tertarik pula Cik Sue nak cuba juga,korang pun kaau nak dapatkan badan yang slim untuk raya nanti ,dah boleh ni cari produk best ni.Tambahan tengok testimoni Siti Nordiana pun pakai tau haaaaa.


Korang nak tak produk ni jom kita wasap nombor kat bawah ni,Cik Sue dah dapatkan,jom ramai-ramai kita order nak?

Whatsapp : 0137773617 sekarang.