COSMO

31 December 2012

Coconut Shake @Klebang Melaka




Alang-alang dah sampai Klebang,Melaka untuk kenduri kawin Yazid,harus la kan mencari coconut shake Klebang yang femes ames tu..haaaa...
So,sebaik saja driver start enjin keta Cik Ngah ni harus la membuat permintaan untuk melegakan tekak ni.


signboardnya di tepi jalan...


tu dia kelapanyaaa....


kalau nak makan di situ boleh masuk ke dalam ye..ada tempat makan


sebab abg ni buat coconut shake yang sedap,so dia hensem..haahaa...



muka puas hati dapat coconut shake yang sgt sedap....

bisik-bisik:
arghhhhh....tengok gambar pun bleh terliur ni
kan bagus Klebang tu sebelah Putrajaya...heeheee

2 comments:

fizafantagirO said...

coconut shakeeee! waaaa nak jugakk

Yan Ty said...

Wah jalan sakan nooo... Tapi yang pi menyampai tu memang BUSY BODY!

U , Mind ur own busy la. Kan?